Download lagu Didi Kempot - Pantai Klayar.Mp3


Listen: 5.7M

Date: 10 Dec 2016

Duration: 05:22

Likes: 10.8K

Deskripsi:

Title: Didi Kempot - Pantai Klayar
Contributing Artist: Teta Record
Album: Didi Kempot - Pantai Klayar Single
Date: 10 Dec 2016
Duration: 05:22
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Didi Kempot - Pantai Klayar

Description:

Didi Kempot - Pantai Klayar, Tulung sawangen sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar
Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo ningalke lungo
Sekethip netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng karo wong liyo
Ouoooo..

Tulung sawangen sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar
Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo ningalke lungo
Sekethip netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng karo wong liyo
Ouoooo..

Birune segoro kutho pacitan
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
Birune segoro kutho pacitan
Pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan..
Ouoooo..
Ouoooo..

Search Keyword: Download lagu Didi Kempot - Pantai Klayar Mp3 Gratis, download mp3 Didi Kempot - Pantai Klayar, download musik Didi Kempot - Pantai Klayar, download Video Didi Kempot - Pantai Klayar, Didi Kempot - Pantai Klayar mp4
Download Lagu