Download lagu Jihan Audy - Prei Kanan Kiri.Mp3


Listen: 47.7M

Date: 29 Jun 2018

Duration: 05:21

Likes: 224.5K

Deskripsi:

Title: Jihan Audy - Prei Kanan Kiri
Contributing Artist: Jihan Audy
Album: Jihan Audy - Prei Kanan Kiri Single
Date: 29 Jun 2018
Duration: 05:21
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Jihan Audy - Prei Kanan Kiri

Description:

Jihan Audy - Prei Kanan Kiri, lirik lagu Prei Kanan Kiri - Nella Kharisma:

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra sah kesuwen ndang nyebar undangan
Diramekne dangdutan
Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri
Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan
Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresni abot enteng kudu dilakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Search Keyword: Download lagu Jihan Audy - Prei Kanan Kiri Mp3 Gratis, download mp3 Jihan Audy - Prei Kanan Kiri, download musik Jihan Audy - Prei Kanan Kiri, download Video Jihan Audy - Prei Kanan Kiri, Jihan Audy - Prei Kanan Kiri mp4
Download Lagu