Download lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.Mp3


Listen: 104.3M

Date: 05 Feb 2018

Duration: 06:23

Likes: 177.2K

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi
Contributing Artist: DSA RECORD
Album: Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi Single
Date: 05 Feb 2018
Duration: 06:23
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi

Description:

Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi, Atiku rasane loro
nyawang kowe rabi karo wong liyo
nangis getih eluhku
remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku kudu kuat batinku
senajan nyikso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
Atiku rasane loro
nyawang kowe rabi karo wong liyo
nangis getih eluhku
remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku kudu kuat batinku
senajan nyikso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
Biyen tak tandur pari tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani blenjani janji suci
Netes eluh tangisku wong tresni wani kelangan
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi, download musik Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi, download Video Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi, Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi mp4
Download Lagu