Download lagu Nella Kharisma - Kanggo Kowe.Mp3


Listen: 1.8M

Date: 13 Jul 2017

Duration: 04:31

Likes: 7.2K

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Kanggo Kowe
Contributing Artist: Samudra Record
Album: Nella Kharisma - Kanggo Kowe Single
Date: 13 Jul 2017
Duration: 04:31
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Kanggo Kowe

Description:

Nella Kharisma - Kanggo Kowe, opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Kanggo Kowe Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Kanggo Kowe, download musik Nella Kharisma - Kanggo Kowe, download Video Nella Kharisma - Kanggo Kowe, Nella Kharisma - Kanggo Kowe mp4
Download Lagu