Download lagu Nella Kharisma - Kesandung Masa Lalu.Mp3


Listen: 804K

Date: 04 Jun 2017

Duration: 04:29

Likes: 3.5K

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Kesandung Masa Lalu
Contributing Artist: Samudra Record
Album: Nella Kharisma - Kesandung Masa Lalu Single
Date: 04 Jun 2017
Duration: 04:29
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Kesandung Masa Lalu

Description:

Nella Kharisma - Kesandung Masa Lalu, wes lilakno aku kangmas, wes cukup lalekno
tresno iki ora bakal, iso tak baleni dadi siji
aku kesandung masa lalu, ceritane aku lan sliramu
ning parangtritis iki koe mblenjani janji

opo ora eling mbiyen koe karo aku
ngukir tresno sak gedene langit biru
separo raga iki mung kanggo awakmu
cerita iki bakal tak kenang neng masa lalu

parangtritis ninggal janji seng dadi seksine tresno
nalikane tak ucapke sumpah janji tekan mati
siji sijine mung riko, mboten enten seng liane
roso loro ati iki cukup tak rasakke dewe

ngenes batenku, loro atiku, mesakne aku, aduh mesakno aku
aku kesandung masa lalu, ceritane aku lan sliramu
ning parangtritis iki koe mblenjani janji


opo ora eling mbiyen koe karo aku
ngukir tresno sak gedene langit biru
separo raga iki mung kanggo awakmu
cerita iki bakal tak kenang neng masa lalu

mantep mlayu kesandung watu, kok yo tega ninggal aku
koe gandeng pria prewu, cukup mesem emot nesu
rumangsamu aku kuat nahan luka paling berat
ati muntap pengen dupak, bojomu tak gawe wafat

kembalilah sayang ku ingin duduk di pelaminan
aku dan kamu menjadi kita, jangan sampai ada orang ketiga
aku kesandung masa lalu, ceritane aku lan sliramu
ning parangtritis iki koe mblenjani janji

masa lalu kita begitu sangat indahnya
kita ucap janji suci sehidup semati
tapi maafkanlah sayang ku akhiri cerita kita
kenanglah aku di hatimu selamanya jadi masa lalu

opo ora eling mbiyen koe karo aku
ngukir tresno sak gedene gunung lawu
separo raga iki mung kanggo awakmu
cerita iki bakal tak kenang neng masa lalu

yen pancen dalane aku kudu piye
tanpo loro rasa tresno tak ikhlas ke insyaallah lilo

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Kesandung Masa Lalu Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Kesandung Masa Lalu, download musik Nella Kharisma - Kesandung Masa Lalu, download Video Nella Kharisma - Kesandung Masa Lalu, Nella Kharisma - Kesandung Masa Lalu mp4
Download Lagu