Download lagu Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton .Mp3


Listen: 12M

Date: 15 Jan 2018

Duration: 04:08

Likes: 57.8K

Deskripsi:

Title: Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton
Contributing Artist: Via Vallen
Album: Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton Single
Date: 15 Jan 2018
Duration: 04:08
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton

Description:

Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton , Tanpo Alas Koe Lungo Biyen Kae
Raono Mesakne Aku Sitik Wae
Ngaboti Tresno Anyarmu Lalu Kau Tinggalkan Aku
Tersakiti Sendiri Di Malam Itu

Koe Lungo Pas Aku Sayang-Sayange
Tanpo Pamit Koe Ngadoh Ngono Wae
Aku Ra Ngerti Salahku Dan Kau Campakkan Diriku
Bersanding Dengan Kekasih Barumu

Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Koe Lungo Pas Aku Sayang-Sayange
Tanpo Pamit Koe Ngadoh Ngono Wae
Aku Ra Ngerti Salahku Dan Kau Campakkan Diriku
Bersanding Dengan Kekasih Barumu

Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton , download musik Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton , download Video Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton , Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton mp4
Download Lagu